İzmir İl MEM bünyesinde yazılan ve MEB tarafından onaylanan Şehrimiz İzmir ders kitabı basılmış ve Müdürlüğümüzce dijital hale dönüştürülmüştür.

28.11.2023 153

Kitabımız; etkileşimli uygulamalar,  360 derece sanal müze turları, ses dosyaları, dijital oyunlar vb. içeriklerle öğrencilerimize eğlenceli bir öğrenme süreci sunmaktadır. Şehrimizi birçok açıdan tanıtan bu kitabın öğrencilerimize ulaştırılması ve seçmeli derslerimizde okutulması büyük önem arz etmektedir.

Bu nedenle öğrencilerimizin kitabımıza erişimi için kitap ile ilgili  İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin ve okullarımızın web sitelerinden ve yöneticilerimizin kişisel sosyal medya hesaplarınızdan paylaşımlar yapmasını rica ediyorum.

Böylece Müdürlüğümüzün bütün Türkiye’ye örnek teşkil eden bu çalışmasını, ilgili paydaşların hizmetine sunmayı amaçlıyoruz.

Göstereceğiniz alaka için şimdiden teşekkür ederim.

Kitabımıza ve kitabımızın duyurusuna aşağıda belirtilen linklerden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: izmir meb